Keni frikë nga mërzia – që mund të ndjeheni të mërzitur ose edhe më keq t’i mërzisim të tjerët.

Një shembull: Në një studim të psikologjisë në Universitetin e Virxhinias në vitin 2014, pjesëmarrësit i dhanë vetes goditje elektrike për të shmangur mendimet e tyre për 15 minuta.

Një temë të ngjashme përdoruesit diskutuan se çfarë i bën njerëzit të mërzitshëm. Këtu janë nxjerrë në pah disa nga cilësitë që kanë këta njerëz që quhen të “mërzitshëm.

Kanë biseda të çekuilibruara

Ata nuk mund tëdallojnë nëse bashkëbiseduesit po u intereson biseda me ta

Nuk mund t’i bëjnë njerëzit të qeshin

Bëjnë gjithmonë të njëjtën gjë

Nuk kanë opinione gjatë bisedave

Ata nuk dinë të rrëfejnë një ngjarje të bukur.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...