Futbollisti shqiptar, Xherdan Shaqiri i ka komentuar reperit të njohur Gashi.

Këtë e bëri pranë një fotografie në të cilën Gashi e ka treguar tatuazhin e tij më të ri. Reperi me prejardhje shqiptare ka vendosur që në trupin e tij të shkruaj ‘Kosovo’ dhe kjo nuk ka pasur se si ti ikën Shaqirit i cili po ashtu ndihet krenar me prejardhjen e tij.

Në vazhdim ua sjellim si fotografi komentin që Xherdan Shaqiri ia ka lënë reperit shqiptar Gashi.

Image
Image

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...