33 vjeçarja, banore e një fshati nga rrethina e Tetovës, dje  rreth orës 11, ka denoncuar dhunë familjare të cilën më datë 15-të maj të këtij viti, e kanë kryer ndaj saj, nëna dhe dy motrat e burrit të saj.

Të denoncuarat e kanë malltretuar psiqikisht dhe fizikisht, me çrrastë ajo e ka thirrur burrin e saj që ta dërgoj tek familja e saj dhe më vonë ka kërkuar ndihmë mjekësore në Spitalin klinik të Tetovës.

Merren masat për zbardhjen e këtij rasti.

 ……

Loading...