Njëzetë e tre vjeçari A.G. nga Tetova, disa minuta pas mesnate, në Stacionin policorë Tetovë, ka denoncuar se, një orë më herët ka qenë i sulmuar fizikisht nga më shumë persona, deri sa me shokun e tij ka qenë duke qëndruar në një objekt hotelerik në rrugën ,,Iliria,, në Tetovë.

Sulmuesit më shumë herë e kanë grushtuar në pjesë të kokës dhe të trupit dhe pasi që ai ka rënë në dyshemenë e këtij objekti, sulmuesit me shpejtësi janë larguar nga objekti.

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit./TS/

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...