Në aksidentin që ndodhi sot rreth orës 13.00 në rrugën Tetovë – Jazhincë gjegjësisht afër Bollovishtit, zjarrfikësit kanë arritur të shpëtojnë shoferin e veturës.

” Një i lënduar e nxorëm sepse këmbët i kishte të pështjellura nga metalet, por me intervenim dhe me mjete hidraulike ia dolëm të shpëtojmë falë edhe Ndihmës së SHpejt që na ndihmoi duke e transferuar në Spitalin e Tetovës” u shpreh Uka Aliti për TetovaSot.

Ekipet e policiës kanë qenë në vendin e ngjarjes dhe po vazhdojnë të punojnë  për zbardhjen e aksidenti/TS/

 

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...