Shumë zëra po qarkullojnë për shkarkimin e trajnerit Niko Kovac nga stoli i Bayern Munich.

Raportimet insistojnë se trajneri i skuadrës nga ‘Allianz Arena’ duhet që të fitojë titullin në mënyrë që të mbetet në punën e tij.

Gjithsesi, Niko Kovac nuk është i interesuar në spekulimet se ai mund të shkarkohet nga gjigantët bavarez.

“Këto zëra bëjnë pjesë tek punët që mua nuk më interesojnë” ka thënë Kovac i pyetur për thashethemet për shkarkimin e tij.

“Ne tani duhet të kemi fokusin në dy ndeshje në të cilat mund të shpallemi kampionë dhe fokusi ynë nuk qëndron tek ato që fliten për ne. Nuk jam i interesuar” ka thënë tutje trajneri gjerman.

“Kam një kontratë e cila zgjat edhe për dy vite dhe unë dua ta përmbush atë. Ne kemi krijuar diçka të mirë dhe kemi humbur vetëm dy herë pas ndeshjes ndaj Dusseldorf” ishin fjalët e kroatit.

Me fitoren eventuale ndaj Eintracht Frankfurt gjatë së shtunës, ata do të shpalleshin matematikisht kampionët, duke shuar shpresat e Dortmund.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();