Në Greqi më 26 maj mbahen zgjedhjet vendore dhe për Parlamentin Europian.

Për herë të parë, në këto zgjedhje do të votojnë jo vetëm një numër i madh emigrantësh shqiptarë, por dhjetëra prej tyre janë edhe kandidatë për këshillat bashkiakë në qytetet kryesore greke./VoA

Loading...