Prokuroria Themelore Veles ka sjell urdhër për zbatimin e procedurës hetimore kundër 7 personave nga Strumica të moshës nga 19-25 vjeç. Dhe atë për njërin person të moshës 24 vjeçare për veprën penale vrasje, për një person tjetër për të njëjtën vepër për nxitje dhe kundër 5 personave të tjerë si ndihmës gjatë kryerjes së veprës penale.