Në Manhatan të New York-ut ka ndodhur një e mirë dhe këtë gjest e ka bërë pikërisht Armando Markaj, i cili punon në një nga restorantet në Manhatan, shkruajnë mediet e huaja.

Një grua kishte harruar cekun në vlerë afër gjysmë milioni dollarë, dhe Markaj përderisa pastronte tavolinën, e kishte gjetur këtë çek.

Sipas Daily News, ai kishte vrapuar që ta arrinte gruan, por ajo tashmë kishte shkuar.

Megjithatë, ai ka gjetur mënyrën se si të gjejë pronaren e këtyre mjeteve, të cilat edhe i janë dorëzuar.