Një nënë është shokuar pasi zbuloi se foshnja e saj e porsalindur kishte dy dhëmbët e përparme.

Nerissa Woodward solli në jetë vajzën Emilia Harper Jaymes Bridge. Por ajo zbuloi se foshnja saj lindi me dy dhëmbët e saj të poshtëm.

Foshnja erdhi në jetë me lindje cezariane në Spitalin e Shën Marisë, Mançester  dhe peshonte 3 kg.

Dhe një orë pas lindjes, 18-vjeçarja dhe partneri i saj Michael Bridge kuptuan se vajza e tyre kishte lindur me dhëmbë.

Loading...