Katër persona janë lënduar më lehtë në katër nga gjashtë aksidente në 24 orët e fundit në territorin e Sektorit për punë të brendshme në Shkup.

Prej atje informojnë se nga trafiku janë përjashtuar 16 shoferë para së të pajisen me të drejtën e drejtimit të automjetit si dhe 16 automjete të paregjistruara.

Janë shqiptuar edhe 61 masa për parkim jo të rregullt, ndërsa karrotreci ka larguar 59 automjete.

Janë sanksionuar edhe 10 shoferë për përdorim të celularit, pesë për rreshtim jo të rregullt, tre për kalim të udhëkryqit në dritën e kuqe të semaforit.

Loading...