Le të zbulojmë se si Zodiaku karakterizon secilën shenjë në mbulimin e rolit që përfaqëson dashurinë e pakushtëzuar. Ashtu si çdo vit, në javën e dytë të majit festohet Dita e Nënës, një ditë në të cilën ne festojmë dashurinë që na bashkon me nënat tona. Jo të gjitha gratë e përjetojnë amësinë në të njëjtën mënyrë: dikush është mbrojtëse dhe shumë e pranishme, ndërsa dikush tjetër ka nevojë të ndjehet e lirë pavarësisht nga përgjegjësia e një fëmije.

Prandaj Horoskopi mund të na ndihmojë të kuptojmë se si përjetohet amësia nga 12 shenjat zodiakale.

DASHI

Ti je një grua e fortë dhe nuk je e fiksuar të bëhesh nënë. Megjithatë, ndodh që, në një moment të caktuar në jetën tuaj, vendosni të lindni një fëmijë në imazhin dhe ngjashmërinë tuaj. Ideja e të pasurit për të edukuar dhe për të ngritur një burrë të vogël apo një grua të vogël ju ngacmon. Së shpejti do të bëhesh një nënë autoritare, por në të njëjtën kohë nuk do të mbytesh. Gjithmonë do të mbroni fëmijët tuaj, edhe kur e dini se ata janë gabim. Në fund të fundit, ju gëzon fakti se ata janë rebelë.

DEMI

Ju keni një karrierë të shkëlqyer dhe një mënyrë jetese të këndshme. Të bëhesh nënë mund të jetë një vlerë e shtuar për t’u ndier e përmbushur. Si një nënë ju jeni shumë mbrojtëse dhe përpiqeni që t’u plotësoni fëmijëve tuaj çdo gjë që u nevojitet. Fryma amësore natyrshëm ju bën shumë të dashur edhe ndaj fëmijëve të një miku të afërm ose të dashur. Fëmijët tuaj ju konsiderojnë një pikë kyçe në jetën e tyre, një burim i madh sigurie dhe dashurie.

BINJAKËT

Si një bijë e përjetshme ashtu siç jeni, amësia mund të përjetohet nga ju shumë lehtë, sikur të ishte një lojë. Ideja për të luajtur me fëmijët është emocionuese për ju, por kur rriten disa vështirësi mund të lindin, sepse ti e kupton se ke një përgjegjësi të madhe dhe, nëse ata kanë një karakter të ngjashëm me tuajin, përplasja është e pashmangshme. Ju nuk jeni një nënë ndërhyrëse dhe i lini ata të lirë të bëjnë gabime, sepse ju duket si mënyra më e mirë për t’u mësuar atyre diçka të dobishme.

GAFORRJA

Të pasurit fëmijë dhe një familje të madhe mund të jetë një përparësi në jetën tuaj. Që kur keni qenë fëmijë keni pasur ëndërr për të sjellë fëmijë në jetë për t’u kujdesur me ëmbëlsi dhe shumë dashuri. Edhe kur nuk keni një partner të caktuar ende, shpenzoni orë duke menduar për emrat që mund t’u vini. Ju jeni një nënë shumë e pranishme, e besueshme, mbrojtëse. Kini parasysh që kur të rriten fëmijët tuaj do të shpenzojnë shumicën e kohës së tyre me ju, madje edhe në kurriz të partnerëve të tyre.

LUANI

Ju jeni një grua shumë egocentrike dhe dëshira për t’u bërë nënë nuk është gjithmonë një prioritet në jetën tuaj. Megjithatë kur të arrijë nuk sheh asgjë tjetër: fëmijët tuaj bëhen si dielli të vegjël që ndriçojnë ditët tuaja. I trajtoni ata sikur të ishin princa apo princesha për t’u përqafuar dhe për t’u shfaqur në publik. Por, ju mund t’i bëni ata shumë konkurrues që kur janë të vogla. Për ty, në të vërtetë, ata janë dhe do të jenë gjithmonë më të bukurit, të mirët, të zgjuarit, të talentuarit dhe të guximshëm në të gjithë universin.

VIRGJËRESHA

Zgjedhja për t’u bërë një nënë për ju mund të lindë pasi të mendoni me kujdes për pro dhe kundër situatës. Në të vërtetë, para se të keni një fëmijë, është e rëndësishme që ju të keni arritur stabilitetin ekonomik (ose të jeni i sigurt se babai i tyre mund të përballojë çdo shpenzim shtesë). Ju jeni një nënë e kujdesshme dhe e vëmendshme. Edhe pse nuk jeni ndër më të dashurat e Zodiakut, fëmijët tuaj e dinë se mund të mbështeten tek ju në çdo kohë. Ju gjithmonë keni një zgjidhje për çdo problem.

PESHORJA

Nëna mund të jetë një hap i rëndësishëm për ju që të rriteni dhe të konsolidoni marrëdhënien me partnerin tuaj. Mos mendoni se të qenit grua është sinonim me të qenit një nënë, por kur bëhesh nënë përpiqesh t’i kushtosh vëmendje edukimit dhe rritjes së tyre. Mësojuni atyre disiplinën dhe ndjenjën e drejtësisë. Një nga karakteristikat tuaja kryesore është sigurisht se gjithmonë dëshironi të jeni në dijeni të gjendjes së tyre sentimentale, veçanërisht kur janë në moshë të martesës.

AKREPI

Në një farë mënyre, të bëheni nënë ndonjëherë ju frikëson, sepse ju e konsideroni atë një ngjarje që duhet marrë shumë seriozisht dhe doni të ndiheni të gatshëm për t’u përballur me maturi dhe mençuri. Është pjesë e juaja që doni të eksploroni me kujdes dhe me përpikëri. Si nënë ju jeni shumë të dashura, por gjithashtu shumë kërkuese. Ju gjithmonë dëshironi të informoheni për gjithçka që fëmijët tuaj mendojnë, thonë dhe bëjnë. Ndonjëherë ju nuk e kuptoni se pushtoni privatësinë e tyre dhe ofendoni kur ata me butësi jua vënë në pah.

SHIGJETARI

Ju jeni një grua në lëvizje dhe disa mund të mendojnë se amësia mund t’ju frenojë në një farë kuptimi. Pjesërisht është kështu dhe kjo është arsyeja pse ju ndonjëherë tentoni ta shtyni këtë moment (i cili nuk është një hap i nevojshëm për rritjen tuaj shpirtërore). Në realitet, megjithatë, as amësia nuk mund t’ju dhe fëmijët tuaj janë të destinuar të udhëtojnë me ju dhe të eksplorojnë botën që në moshë të re. Ju jeni një nënë e dashur dhe doni që fëmijët tuaj të mësojnë të gëzojnë dhuratën e jetës.

BRICJAPI

Për një grua si ju, amësia mund të përfaqësojë një pengesë për karrierën tuaj dhe kjo është arsyeja pse shpenzoni kaq shumë kohë për të vendosur për të sjellë një fëmijë në jetë. Ju jeni një nënë shumë autoritare. Keni rregulla dhe prisni që fëmijët tuaj t’i respektojnë, edhe në moshë të hershme. Edhe pse nuk jeni shumë e aftë të tregoni emocionet tuaja me fjalë ose gjeste të dashura, fëmijët tuaj e dinë se gjithmonë mund të mbështeten te ju dhe në këshillat tuaja të mençura.

UJORI

Ju jeni një grua e pavarur dhe ajo që ju frikëson më shumë në lidhje me amësinë është fakti që jeni të lidhur më shumë me partnerin sesa me fëmijët. Nëna sjell një ndjenjë të madhe përgjegjësie që shpesh i mbani të fshehura nga të gjithë. Megjithatë, mungesa e autoritetit tuaj ndonjëherë i lë fëmijët e zhvendosur që t’ju shohin si një figurë miqësore dhe jo si një udhërrëfyes. Ju jeni një shembull i mirë i lirisë!

PESHQIT

Amësia përjetohet nga ju në mënyrë romantike. Ideja e të pasurit një fëmijë me personin që doni ju ngjall dhe ju nxit. Por ju nuk e kuptoni rëndësinë e një fëmije derisa ta shihni atë në krahët tuaj, të vogël dhe të pafuqishëm. Ju jeni një nënë mbrojtëse, e butë, e kujdesshme dhe e dobishme. Ndjenja juaj e fortë e përgjegjësisë ju bën që të shqetësoheni shumë për fëmijët tuaj, madje edhe kur të rriten. Je e sigurt se fati t’i ka dhuruar ata për një arsye të thellë.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...