Pepsi ka shpallur nisjen e një loje të re shpërblyese kryesisht atraktive.

Gjithçka që duhet të bëni është që të blesh cilën do pako Pepsi dhe të shkosh në www.40pepsi.com.mk.

Atje do ta shkruash kodin nga llogaria fiskale bashkë me datën dhe orën e blerjes, ndërsa ajo që do të ngel është që të freskohesh me shijen e shkëlqyeshme të Pepsit dhe ta presësh dhuratën tënde.

Ndërsa dhuratat me thënë të drejtën janë bukur të mëdha. Duke nisur nga 1 qershori do të ketë nga një tërheqje të 40.000 denarësh secilën ditë të muajit. Finalja e madhe do të vije me 1 korrik kur do të tërhiqet live dhurata prej 400.000 denarësh.

T mobile In article [4]

Por, çfarë fshihet pas 40-tëshes e cila po paraqitet gjithandej? Besuat ose jo këtë vit shënohen saktë 40 vite nga marrëveshja me të cilën në Maqedoni arriti njëri prej brendeve më të mëdha botërore.

Në vitin 1979, Pivara e Prilepit dhe PepsiCo kanë vendosur nënshkrimin në marrëveshjen e cila është e vlefshme deri më sot duke e bërë njërin prej marrëveshjeve franshizë aktive më të gjata të gjigantit amerikan kudo në botë, diçka që për të cilën Maqedonia mund të ndihet krenare.