Bitcoin këtë të premte ka pësuar rritjen më të madhe të gjashtë muajve të fundit, që konsiderohet si pasojë e zhvillimeve teknologjike, por që nuk ka sinjale se do të ketë rritje më të madhe.

Bitcoin u rrit për 6%, dhe ka arritur vlerën 5.700$, më të lartën që nga data 14 nëntor. Në atë kohë, vlera ishte 5.680$, e që më pas kishte rënje të vogla, por me asnjë shenjë se do të ketë rritje të vlerës, raporton Reuters.

Ndërsa krypto-valutat tjera siç janë ethereum dhe Ripple XRP, kanë vlerë të përafërt me bitcoin, e ndonjëherë edhe më të lartë..