Dje rreth orës 19 e 30 minuta, në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, është denoncuar prishje e rendit dhe qetësisë publike në fshatin Dobrosht të Tetovës, gjatë një përleshje fizike në mes të 52-vjeçarit I.M. dhe 66-vjeçarit Z.J. të dy nga ky fshati.

Pesëdhjetë e dy vjeçari I.M. e ka sulmuar fizikisht 66-vjeçarin Z.J. dhe më pasë ka vazhduar përleshja duke këmbyer disa grushta.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...