Dje mbrëma (14-maj) rreth orës 23 e 30 minuta, shtetasi Shqipëtarë me iniciale P.H. në Stacionin policorë Gallatë-Gostivar, ka denoncuar përleshje fizike, e cila ka ndodhur në mes të 29-vjeçarit A.H. dhe 46-vjeçarit F.P. të dy shtetas të Shqipërisë, të cilët kanë qenë të vendosur në një shtëpi në fshatin Negotinë e Pollogut.
Në përleshjen fizike të ndodhur mes tyre, 29-vjeçari A.H. e ka shtyrë 46-vjeçarin F.P. i cili ka rrënë për tokë dhe ka marur lëndime në kokë dhe është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat,, në Gostivar, prej ku si rast urgjent është dërguar në Kompleks klinikat ,,Nënë Tereza,, në Shkup.
Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes, kurse A.H. është arestuar dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();