Njëzet e një vjeçari J.J. nga Tetova, djembrëma (19-maj) rreth orës 22, ka denoncuar se gjatë daljes nga objekti hotelerik në rrugën ,,Jane Sandanski,, në Tetovë, ku paraprakishtë ka qëndruar me shkokun e tij 19-vjeçarin S.M. gjithashtu nga Tetova, ka qenë i sulmuar fizikisht nga ana e tre personave edhe atë 20-cjeçarit M.A., 19-vjeçarit F.K. dhe 19-vjeçarit K.N. të tre nga fshati Poroj i Tetovës, me të cilët janë njëhur edhe më herët.
Gjatë sulmit 20-vjeçari M.A. me mjetë të mprehtë, me shumë gjasa thikë, i ka shkaktuar plagë në formë të prerjes në krahun e majtë, prej ku i njëjti është larguar nga vendi i ngjarjes dhe është drejtuar për ndihmë mjeksore në Spitalin klinik të Tetovës.
Tre personat e denoncuar , një orë e gjys më vonë, janë vetëparaqitur në Stacionin policorë Tetovë, ku janë mbajtur për procedurë të mëtutjeshme.
Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();