Radhë të gjata para Ambasadës Gjermane, shqiptarët ska kush i ndalë te ikin jashte vendit te tyre per nje jete me te mire.

Keshtu ishte pasqyra sot en Tirane, sic eshte edhe ne SHkup dhe Prishtine.

Para Ambasadës së Gjermanisë në Tiranë, pasditen e sotme janë parë radhë të gjata të të rinjve.

Agjencia fotografike LSA ka realizuar sot pasdite disa foto pranë Ambasadës Gjermane në Shqipëri, ku shihen shumë të rinj në radhë, duke pritur me dosje aplikimet për punë në Gjermani.

Loading...