Një përdorues i rrjetit social Reddit njohur si Evilenglish, bëri një zbulim në shtëpinë e gjyshërve të tij, ndërsa po e pastronte.

Nën dysheme dukej e fshehur një kasafortë, e cila për t’u hapur kërkonte një kod. Djali provoi të gjitha metodat e mundshme, duke shkruar emrin, mbiemrin, datën e lindjes, por pa sukses.

Pasi u lodh ai vendosi që të merrte një bravandreqës që ta hapte.

Në fillim ishin skeptikë, mendonin mos ishte fshehur ndonjë gjë misterioze që mund t’i dëmtojë, por kur e panë se çfarë kishte në të vërtetë nuk u besuan syve.

Për të mos humbur asnjë detaj, shfletoni fotogalerinë, fotot të cilat djali i bëri me qëllim dokumentimin hap pas hapi të këtij procesi, i cili në fakt nuk e zhgënjeu.

A nuk është fat?

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...