U bë tashmë disa kohë që Albana Osmani po i dedikohet tërësisht projektit të saj të bamirësisë “You are a sunflower”, ku me anë të blerjeve të bluzave apo lojrave online, njerzit arrijnë të kontribojnë për të blerë pajisje që ndihmojnë fëmijët e sëmurë.

Por siç duket rrugëtimi i saj ndonëse i mbështur nga shumica e njerzve dhe e atyre me influencë nuk ka qenë e thjeshtë sepse ka edhe nga ata që duan të ndikojnë negativisht në këtë sipërmarrje.

Vetë Albana ka shkruar një thirrje në Instastory ku i tregon se asgjë s’mund ta ndalë nga misioni që ka marrë përsipër:

Image

Loading...