Në 20-vjetorin e luftës së Kosovës janë duke u publikuar fotografi, video dhe materiale të tjera që janë regjistruar në zona të ndryshme, gjatë kohës së dëbimit në masë të shqiptarëve nga serbët.

Së fundmi është publikuar edhe një video ku shihen shqiptarët duke e lënë Kosovën, të cilët shihen të jenë familje me gra e fëmijë, në mesin e të cilëve dhe të plagosur duke marrë mjekim nga. Kjo video është shpërndarë nga faqja “Krimet serbe”.

Loading...