Herë pas here, natyra tregon veten në shkëlqim të plotë për të na kujtuar se sa të vegjël jemi me të vërtetë përpara saj.

Kjo fuqi është kapur kohët e fundit në ujërat e Kalifornisë në Monterey Bay.

Gjiri është shtëpia e shumë llojeve të gjitarëve detarë dhe është në shtegun migrator të balenave Grey dhe Humpback duke e bërë atë një vend popullor dhe mjaft interesant për të vizituar këtë kafshë gjigante.

Loading...