Sot (15-maj) rreth orës 06 e 30 minuta, në Sektorin për punë të brendëshme Tetovë, një qytetarë ka denoncuar se për gjatë rrugës për tek ,,Banja e Tetovës,, në afërsi të një objekti hotelerik, gjendet i shtrirë një person i përgjakur i gjinisë mashkullore.

T mobile In article [1]

Personi është identifikuar dhe bëhet fjalë për 25-vjeçarin S.M. nga Tetova, i cili për shkak të seriozitetit të lëndimeve, si rast urgjent është dërguar në Kompleks klinikat ,,Nënë Tereza,, në Shkup.
Është kryer inspektimi komplet dhe punohet në zbardhjen e rastit.