Gjatë ditës së sotme rreth orës 12 e 45 minuta, i punësuari në fidanishten për fidane dekoruese ,,Euro-plant,, që gjendet në fshatin Prelubishtë të Tetovës, në Sektorin për punë të Brendshme Tetovë, ka denoncuar se pronari kompanisë Holandeze 59-vjeçari J.M. në kornizat e të cilës funksionon kjo fidanishte, qëndron i shtrirë pa ndjenja dhe ka kërkuar intervenim të policisë.
“Menjëherë janë dërguar ekipet policore në vendin e ngjarjes, ku ka arritur edhe ekip i ndihmës së shpejtë, kështu që mjekët kanë konstatuar vdekjen e pronarit të kësaj firme. Ndryshe, rastit në fjalë paraprakisht i ka parapri një zënkë verbale dhe përleshje në mes pronarit të firmës dhe një të punësuari, person nga fshati Jançishtë dhe i njëjtin pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, në mënyrë adekuate e kanë siguruar”, kanë thënë nga SPB Tetovë, raporton SHENJA.
Prokurori publik dhe ekipi nga SPB Tetovë, janë duk kryer inspektimin në vendin e ngjarjes. /SHENJA/

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();