Dje rreth orës 10, në rrugën ,,Strasho Pinxhur,, në Tetovë, mbrapa parkingut të një ndërtese banuaes, janë vërejtur 27-vjeçari R.H. dhe 31-vjeçari M.M. duke shijuar droga narkotike.

Dy personat në fjalë janë arrestuar në stacionin policorë Tetovë.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...