Një burrë ka vendosur rekordin e tij Gines të 100-të, kur mbajti 100 qirinj të ndezur në gojë.

David Rush mbushi gojën e tij me qirinj gjatë eventit TEDxBoise.

Një video tregon Rush i cili vendos qirinjtë në gojë, që më pas ndizen nga një anëtar i ekipit të tij.

Ai mban 100 qirinjtë në gojë për plot 30 sekonda. Rekordi i mëparshëm ishte vendosur me 41 qirinj dhe u vendos në vitin 2018 nga Dinesh Shivnath Upadhyaya nga Mumbai, Indi.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...