Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të dënuarit ish-kryeministrit Nikolla Gruevski, i cili ende figuron deputet në Kuvend.
Gruevski megjithatë ka gjashtë muaj në arrati, me çka plotësohen të gjitha kushtet që ti merret mandati me arsye të mungesës pa arsyetim prej gjashtë muajve./

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...