Pavarësisht paraqitjeve, paraqitja e Madonnas në Eurovision mund të jetë në rrezik pasi që këngëtarja ende nuk ka nënshkruar kontratë, derisa kanë mbetur edhe katër ditë deri në finalen e festivalit në Tel Aviv

Madonna mund të mos këndojë në garën e këngës në Eurovision të shtunën, pasi që organizatorët kanë treguar se superylli nuk ka nënshkruar kontratë.

Pop ikona (60), ka paralajmëruar në prill që ajo do të këndojë dy këngë gjatë pushimit të votimeve në garën që do të mbahet në Izrael më 18 maj.

Koncerti, i cili i ka kushtuar organizatorëve një milion dollarë, ka spekuluar se ajo do të këndojë një këngë të re Madame X dhe një tjetër nga hitet e saj të shumta.

Megjithatë, tani ende nuk dihet a do të këndojë ajo, apo jo. 

 

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...