Një biznes duhet të marrë në konsideratë çdo detaj dhe një rëndësi të veçantë duhet ti kushtojë edhe tualetit e veçanërisht pasqyrës.

Pasi nganjëherë ne vetëm duam ti hedhim një vështrim vetes tonë në pasqyrë dhe ndoshta edhe të bëjmë ndonjë sistemim të lehtë të flokëve apo mbase edhe pak make up.

Për fat të keq, jo çdo pasqyrë tualeti në lokale e restorante është ndërtuar në mënyrë të rregullt, përkundrazi ka vende ku ato janë tërësisht gabim dhe duket se janë ndërtuar pa kurrëfarë projekti apo planifikimi paraprak.

Më poshtë është një grumbull fotografish të cilat paraqesin fotografitë më të çuditshme të personave të shkrepur ekzaktësisht në momentin kur ta kaë shkuar në tualet në një restorant apo bar të caktuar.

Loading...