Në vendkalimet kufitare “Bogorodicë” që lidhet me Greqinë dhe “Tabanoc” drejt Sërbisë, rradha të gjata të kolonave të makinave, pritjet janë deri në 30 minuta, kanë njoftuar nga LAMM.

Komunikacioni po zhvillohet në rrugë kryesisht të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit në drejtim të daljeve nga qytetet është rritur.

Loading...