Më shumë shi, gjithsej 36 litra në metër katror, në 24 orë[t e fundit ka rënë në Gjurishte, ndërsa më pak, dy litra në Dojran,

Në Shkup deri në orën tetë sasia e ujit të matur në Petrovec arrin nëntë litra, ndërsa në Zajçev Rid gjashtë.

Siç bëri të ditur DPHM, në 24 orët e fundit në përfundim me orën tetë në mëngjes  kanë rënë 32 litra  metër katrorë në Vinicë , 28 në Llazarapole, 23 në Kumanovë, 21 në Gjevgjeli, 20 në Prilep, 17 në Manastir dhe Mavrovë , 16 në Dibër, 15 në Demir Kapi  dhe Kriva Pallankë, 14 në Krushevë, 12 në Topollçan, 11 në Tetovë, 10 në Ohër, nëntë në Pozharan, tetë në Shtip, katër në Pretor  dhe Strumicë, si de tre në Berovë.

Sasia  e përgjithshme për 72 orët e fundit, nga 12 maji e deri më sot, është 81 litra për metër katror në Llazaropole, 73 në Mavrovë, 61 në Manastir, 53 në Krushevë, 46 në Gjurishte, Pozharan dhe Pretor, 44 në Ohër, 42 në Dibër, 38 në Prilep, 35 në Kumanovë, 34 në Topollçan 32 në Vinicë, 28 në Tetovë, 23 në Gjevgjeli, 17 në Shkup-Petrovec, 16 në Kriva Pallankë dhe Demir Kapi, 15 në Shkup-Zajçev. Rid, 12 në Shtip, pesë në Strumicë, katër në Berovë dhe tre litra në Dojran.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...