Grupi i parë i ushtarëve amerikan për të marrë pjesë në stërvitjen “Sulmi Vendimtar 2019” në Krivolak këtë verë, arriti në portin e Aleksandropolit në Greqi dhe është në rrugë drejt Maqedonisë së Veriut.

Ky është një nga shumë aktivitetet e stërvitjes ushtarake të përbashkët me Ushtrinë e Maqedonisë Veriore. Më shumë informacion në lidhje me këtë do të ketë në fillim të qershorit.

Loading...