Dje mbrëma rreth orës 23 e 30 minuta, në Stacionin policorë Gostivar, është arrestuar 24 vjeçari Xh.Xh. shtetas i Republikës së Turqisë, i cili në mënyrë ilegale ka qëndruar në vendin tonë dhe nuk ka poseduar asnjë dokument identifikimi.

Shtetasi i Turqisë është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme.

Loading...