“Fshesa” e Zaevit do të fillojë të aktivizohet që nga fillimi i muajit të ardhshëm. Kryeministri konfirmoi sot se në shënjëstër fillimisht do të jenë ministra në kabinetin e tij dhe zëvendësit e tyre.

Kush do të shkojë dhe kush do të mbetet kryeministri nuk ka dashur të komentojë.

Zaev ka konfirmuar se “fshesa” e tij do të përfshi edhe në radhët e BDI-së, me cka paralajmëroi me Ali Ahmetin gjtë ditëve në vijim.

Përveç qeverive të qeverisë, kryeministri njoftoi një spastrim në LSMD.

Atje, sipas Zaev, në cak do të jenë arrogantët dhe të papërgjegjshëm, si ata që kanë hyrë në nepotizëm dhe janë pjesë e objekteve të komisionit anti-korrupsion.

Loading...