Dietologia e njohur është nënë e dy fëmijëve, por vetëm tani ka vendosur ta postojë një foto nga shtatzania e saj e përpara pesë viteve. Aty ka qenë në fund të pritjes së ëmbël, por forma e barkut është kaq e nxjerrë sa duket e panatyrshme, dhe shumë prej atyre që e kanë parë, ua ka përshkruar “trurin“ një mendim i përbashkët.

“Atje nga muaji i nëntë më tha dikush: ‘Po nuk e ngrite bluzën, nuk e besojmë që nuk ke futur një top”,-ka shkruar Blerina. Epo, i vini dot faj këtij “mosbesuesi“???

Image
Loading...