Ford ka ofruar një pamje të veturës së ardhshme elektrike, e cila pritet të debutojë në vitin 2020.

Vetura mësohet të jetë e tipit ‘SUV’, së cilës nuk i është vënë ndonjë emër zyrtar ende, por që supozohet se do të emërohet ‘Mustang Mach-E’.

Duke marrë për bazë popullaritetin që iu është dhënë kohëve të fundit veturave të tipit ‘Coupe’, modeli Mach-E ka potencialin të ketë shitje masive.

Megjithëse ende nuk është bërë asgjë e ditur as në lidhje me specifikat e veturës në fjalë, Ford është siguruar që të konfirmojë datën e daljes në shitje.

Vetura do plasohet në treg në fund të 2020-ës, e cila pritet të jetë një konkurrent serioz i veturës ‘Model Y’ nga radhët e kompanisë së automobilave ‘Tesla’.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...