Një grua ka postuar foton e unazës që i dhuroi i fejuari pasi e propozoi  për martesë, dhe komentuesit e kanë masakruar në Facebook, me tallhe pa fund.

Nusja e ardhshme shpjegoi që ajo është një prej grave të shumta që po i largohen traditës me unaza tepër të shtrenjta, dhe që preferojnë që ato para t’i shpenzojnë më mirë me udhëtime, por kjo nuk i ndaloi komentet.

Një nga komentueset i thoshte “hiqe mbajtësen e çelësave nga gishti dhe na trego unazën e vërtetë”.

Image

“Është aq mjerane sa më trishton ta shoh”, shkruante një komentues.  Të tjerë i thoshin të mos lodhej fare ta mbante

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();