Moderatorja e emisionit “Siluete”, Gerta Gixhari ka realizuar së  fundmi një intervistë me gazetarin Klinton Zeqiraj, që ka përfunduar me një puthje.

Teksa po flitej për ndërhyrjet estetike tek femrat, Gixhari e pyeti në një moment Zeqirajn nëse i kishte të bëra buzët. Ky i fundit, nuk ka ngurruar për ta ftuar Gertën për një puthje, në mënyrë që t’ia vërtetonte natyralitetin e buzëve të tij.

Sikurse nuk pritej, Gerta është drejtuar menjëherë nga Klintoni duke i dhuruar një puthje në buzë dhe duke i thënë më pas se i ka të bëra. “Unë i kam të miat, i kam natyrale. Duhet t’i provosh më shumë zemër”-iu përgjigj Klintoni, i cili më pas shpërtheu së bashku me Gertën në të qeshura.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...