Dukesha e Kembrixhit dukej elegante në një veshje të veqantë sot, derisa arriti në shtëpinë e Luftës së Dytë Botërore në Bletchley Park sot.

Kate kishte veshur një fustan të viteve të 70-ta këtë pasdite.

Fustani i saj ishte i hapur përpara, duke rrezikur të tregoj trupin më shumë se cdo herë.

Image

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...