Analisti politik, Ismet Kryeziu thotë se, nëse fotografia e publikuar nga deputetja Flora Brovina del të jetë fotografi e pornografisë irakiane, Kosova në angazhimin e Kongresit Amerikan e ka dëmtuar shumë.

Sipas tij, kjo do të shërbej në favor të Serbisë.

Ja postimi i plotë:

Nese fotot jane te pornove irakiane, te paverteta dhe te rreme.

Ne e kemi demtuar angazhimin e Kongresit Amerikan dhe i kemi zbehur vleren e deshmive te fundit per dhunen seksuale ne luften e Kosoves. Kjo nuk i nderron faktet se ne kemi rreth 20.000 gra te dhunuara e as nuk e shfajeson Serbine, por do sherbeje ne favor te saj. Nese kjo del keshtu, ne sikur dhe here tjera edhe sot ja kemi ngulur nje thike te mire shtetit dhe aleateve tane perendimor 😭😭

Institucionet e informimit dhe te sigurise duhet te veprojne, nese veç ekzistojne?!

Loading...