Camila Mendes ka një skenar romantik kur është fjala për të dashurin e saj Charles Melton.

Së fundmi, ajo hyri në Instagram për të shkruar një mesazh të ëmbël për të dashurin.

“Përveçse ka zemrën më të madhe nga çdokush që unë e njoh, pasioni dhe këmbëngulja e tij janë pjesë e arsyeve që unë u dashurova në të”, ka shkruar ajo.

Çifti konfirmoi lidhjen në tetor me anë të një postimi në Instagram.

Loading...