Dk Yoo, një mjeshtër i arteve marciale, është jashtëzakonisht i shpejtë dhe i fortë.

Ai publikon vazhdimisht tutoriale në kanalin e tij në YouTube, për t’iu mësuar njerëzve këtë lloj arti.

Madje, Yoo nga shikuesit quhet Bruce Lee i ri, për shkak të shpejtësisë që ka.

Kjo video më poshtë, e publikuar në Facebook, tregon se sa i shpejtë dhe i fuqishëm është ai.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...