BMW humbi shumë tifozë kur filloi disa vjet më parë me modelet e makinës me bosht të përparmë.

Ndërkohë, një nga karakteristikat kryesore të prodhuesit bavarez M5 nga makina me rrota të pasme është zhvendosur në makinë me katër rrota, por me sistemin xDrive ofron mundësinë për të dërguar të gjithë fuqinë në boshtin e pasmë.

Megjithatë, kur bëhet fjalë për modelin më të popullarizuar të performancës M3, ai do të mbetet besnik ndaj traditës së tij në të cilën BMW ka ndërtuar emrin e saj në atë segment.

Përveç makinës së pasme, gjenerata e re M3 do të ketë edhe një ndërrues manual të shpejtësive, por natyrisht do të ketë një version me xDrive drive.

BMW beson se AWD është shumë më e përshtatshme për modelet e mesme dhe të mëdha që voziten gjatë gjithë vitit, ndërsa modele të vogla dhe më të lira “M”, si M2, M3 dhe M4, të cilat pronarët kryesisht mbajnë në garazhin e fundjavës dhe një 4×4 nuk është e nevojshme.

Kjo do të thotë se BMW do të mbetet besnike ndaj një makine në boshtin e pasmë, ndërsa në të njëjtën kohë do të përqafojë xDrive në departamentin M.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...