Rexhail Ismaili, i’a ka tërhequr vërejtjen atij të ketë kujdes me fjalët që përdorë në emision. Nga promo e emisionit që televizioni Alsat ka publikuar në Facebook, nuk mund të kuptohet saktë se cilat janë fjalët e pamatura që ka përdorur Ismaili dhe që kanë nxitur reagimin e gazetares së njohur. Rexhail Ismaili, i cili aktualisht ushtron mandatin e tretë të deputetit, u bë i njohur në opinion pas konfliktit fizik në Parlament mes deputetëve shqiptarë që ndodhi vite më parë. Debati i ashpër në “Rruga Drejt…” mes përfaqësuesve të BDI-së, ASH-së dhe Alternativës, trasnmetohet sonte në ora 20;40.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();