Gjatë ditës së djeshme, rreth orës 09:00, në vendkalimin kufitar të Jazhincës, gjatë kontrollit kufitar është konstatuar se personi H.XH. (50) nga Kosova është në listën e të kërkuarve me masën “Arresto”. Me kërkesë të Sektorit për bashkëpunim ndërkombëtar të policisë, shtetasi kosovar është privuar nga liria dhe në orën 13:10 është dorëzuar në Stacionin policor të Tetovës për procedurë të mëtutjeshme.

Loading...