Pjesëtarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, mbrëmë rreth orës 21 e 55 minuta, në rrugën lokale Kopanicë-Tudencë të Tetovës, kanë ndaluar veturën e tipit ,,Mercedes,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 22-vjeçari S.S. nga Tetova, ku në veturë si bashkudhëtarë kanë qenë 21-vjeçari A.L. nga Tetova, 20-vjeçari B.I. nga fshati Poroj si dhe një 17-vjeçar nga Tetova.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marihuanë dhe tra personat janë privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, ndërsa 17-vjeçarit do të thirret në Stacion policor për zbardhjen e plotë të rastit, ku edhe do të pasojnë parashtresa adekuate.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();