Një grua pesëdhjetë e pesë vjeçare nga fshati Jankoec u gjet i vd.ekur në shtëpinë e miqve nga i njëjti fshat. Sipas deklaratave të të pranishmëve në shtëpi, ajo dy ditë më parë me burrin e saj shkoi për vizitë. Burri tha se ajo rreth orës 22.30, u shtri për të fjetur dhe ndoshta vd.iq gjatë natës.
Inspektimi u krye nga një prokuror publik dhe një ekip nga stacioni i policisë së Resnjës. Sipas urdhrit të Prokurorit Publik, trupit të të nd.jerit është dërguar për autopsi, njoftoi Ministria e Punëve të Brendshme.

Loading...