Një 21-vjeçare ka treguar sesi është detyruar që të rrijë e mbyllur në shtëpi si pasojë e alergjisë së saj ndaj ujit.

Niah Selway, nje youtube-ere, ka treguar se si pasojë e gjendjes së saj ajo nuk mund të djersisë qajë apo lahet pa përjetuar dhimbje të forta në lëkurë.

Selway vuan nga ‘aquagenic pruritus’, një lloj alergjie që bën që e reja të ndjejë djegie të forta nëse lëkura e saj bie në kontakt me ujin.

21-vjeçarja nga Anglia tregoi se djegiet në lëkurë i zgjasin për orë të tëra dhe në shumë raste i bie të fiktë nga dhimbja dhe lodhja.

Organet e vajzës nuk janë të prekur nga gjendja e rrallë, kështu që fatmirësisht ajo mund të pijë ujë.

Loading...