Hailie Mathers është bërë një influencuese në mediat sociale që prej diplomimit nga Michigan State University në qershor.

Deri më tani vajza e rapper Eminem, 23-vjeçare ka 1.5 milionë ndjekës.

Ajo duket se e di shumë mirë se çfarë i bën njerëzit të vijnë në faqen e saj: Bikini.

Dhe gjatë udhëtimit të saj të kohëve të fundit në Hawaii, bjondja ka hedhur disa foto të tilla për kënaqësinë e tifozëve të saj.

Image