Stevo Pendarovski humbi. Pendarovski pas të cilit ishin LSDM-ja dhe BDI-ja humbi në Shkup, Manastir, Prilep, Ohër, Veles, Shtip, Kavadar, Gjevgjeli dhe në dyzetë komuna tjera.

Qytetarët zgjodhën drejtësi. Qytetarët e zgjodhën Gordana Siljanovsa Davkova.

Qytetarët nuk i mbështesin krimin, korrupsionin dhe nepotizmin.

Qytetarët e dinë se nëse zgjidhet Pendarovski kjo do të thotë edhe më shumë krim, korrupsion dhe nepotizëm.

Askush më nuk i mbështet Zaevin dhe politikat e tij negative.

LSDM-ja nuk ka kapacitet që të largohet nga matrica e krimit. Vota për Pendarovskin është votë për krimet e Zaevit.

Pendarovski dhe Zaevi janë  102.5% të njëjtë.

Mospuna është sinonim për LSDM-në.

Dy vite pushteti nuk bëri asgjë për qytetarët. Janë shpenzuar 7 miliardë euro buxhet, ndërsa prej kësaj qytetarët nuk shohin kurrfarë përfitimi. Nuk ka investime, nuk ka projekte.

I njëjti pushtet i cili shpenzoi 7 miliardë pa ditur askush që tani dalin dhe fotografohen se si pastrojnë dhe mbajnë higjienë komunale, diçka që e kanë detyrë zyrtare, e jo projekt me të cilin duhet të mburren.

Qytetarët nuk kanë inteligjencë të ulët që të bien në grackat e Zaevit dhe Pendarovskit.

Qytetarët e panë se Zaevi dhe Pendarovski gënjejnë. Qytetarët do të votojnë për drejtësi. Qytetarët do të votojnë për Gordana Siljanovska Davkova.

Loading...